Izvor:
21.02.2017 u 05:18
0

NIKOLIĆ PORUČUJE: Nije bilo reči o raspodeli funkcija!

Tokom današnjih razgovora predsednika Tomislava Nikolića i premijera Aleksandra Vučića nije uopšte bilo reči ni o kakvoj budućoj raspodeli funkcija, niti je to bila tema sastanka, saopštila je večeras predsednikova Služba za saradnju s medijima.

Kako se navodi, saopštenje je izdato povodom najava pojedinih medija da su se Nikolić i Vučić dogovarali o tome ko će koju funkciju obavljati nakon izbora za predsednika Republike.

"Ono o čemu su predsednik i premijer razgovarali, a što je jasno navedeno u zajedničkom saopštenju, jeste aktuelna politička situacija, izazovi koji su pred Srbijom i kako da se nastavkom njihove saradnje na najbolji način nastave reforme, koje za cilj imaju da od Srbije naprave modernu, uređenu državu i poboljšaju uslove života za sve građane", piše u saopštenju.

Tanjug
Foto:Foto:Facebook/MarkooMarkoo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter