Izvor:
22.02.2017 u 22:06
0

Dodik posle sastanka sa Vučićem i Nikolićem: IZETBEGOVIĆ JE UGASIO SVETLO U BOSNI, OVO JE KRAH POMIRENJA!

Povodom revizije tužbe koju je Bosna i Hercegovina podnela protiv Srbije za zločine pred Međunarodnim sudom u Hagu, u Beogradu su se sreli predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, sprski premijer Aleksandar Vučić i predsednik Tomislav Nikolić.

Tomislav Nikolić:

– Razmišljamo o sudbini BIH i RS i odnosa bošnjaka i Srba. Srbi nisu ništa učinili da bi destbilizovali BIH, a dočekali su da posle tooiko godina jedan član predsedništva pokrene pitanje čime otkriva ciljeve koji žele da ostvare on injegovi sledbenici. Neizvesni dalji odnosi u BIH i kakve odnose on očkeuje sa Srbijom posle ovog poteza sa kojim se ne slažu ni Srbi ni hrvati, ni međunarodna zajednica. Mi čemo uvek stajati uz narod u Bih i mi smo jedan narod. Nećemo da podržimo ničiju nustanvu odluku i meru.

Milorad Dodik:

– Da ima prava, ova odluka o rezviji ne bi m ogal biti pokrentua. To je akt mržnje prema Srbima uopšte, na ovaj način se pokazuje da žele da postignu dva cilja: očekuju desetine milijarde odštete i da se ukine Republika Srpska, da smo učinili gwenocid, koji se nije ni desio. Nezadovoljni presudama, spremni su da svojataju BIH, Izetbegović je ovako zatvorio vrata BIH i ugasio svetlo. Ovo je krah pomiernja u BIH, ugašeno je poverenje. Obavešten sam da će protiv mene narednih dana podići optužnicu jer sam organizvao referendum. Kao da je to krivično delo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter