Izvor:
23.02.2017 u 01:25
0

Balkanska tura: MOGERINI STIŽE U POSETU SRBIJI

Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini sledeće nedelje dolazi u radnu posetu Srbiji, najavljeno je iz njenog kabineta.

Ova poseta biće deo ”balkanske ture” u okviru koje će šefica evropske diplomatije od 1. do 4. marta posetiti Albaniju, BiH, Kosovo, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju.

Uoči posete regionu, Mogerini je poručila da je za EU rad sa Zapadnim Balkanom, kao regionom u srcu Evrope, od ključnog značaja.

”- Moj posao ima za cilj da svako od partnera sa Zapadnog Balkana napreduje na svom reformskom putu, putu ka EU i da se osigura da taj proces bude nepovratan. Regionalna saradnja i dobrosusedski odnosi ostaju prioritet u tom konetkstu – izjavila je Mogerini pred svoju posetu Zapadnom Balkanu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter