Izvor:
24.02.2017 u 00:28
0

Stefanović o migrantima: SRBIJA SE PONAŠA ODGOVORNO, HUMANO, NA DOMAĆINSKI NAČIN!

Evropska unija je prepoznala napore i rezultate Srbije u borbi protiv ilegalnih migracija, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, navodeći podatak da je tokom migrantske krize uhapšeno 2.300 krijumčara.

"To je borba koja obezbeđuje da građani ne osete štetu, dok se Srbija prema migrantima ponaša odgovorno, humano i na domaćinski način", rekao je Stefanović na zajedničkoj konferenciji za štampu sa generalnim direktorom Evropske komisije za proširenje Kristijanom Danijelsonom, a nakon primopredaje 82 vozila MUP-u.

Stefanović je naveo da su vozila namenjena graničnoj policiji, koja je postigla najbolje rezultate u borbi protiv ilegalnih migracija.

On je rekao da je od početka krize uhapšeno 2.300 krijumčara, što je veliki broj, i izrazio očekivanje da će sudski postupci pratiti efikasne akcije policije.

"Ova vozila su upravo konkretna pomoć koja treba da pomogne Srbiji da bude još efikasnija u brobi protiv ilegalnih migranata", istakao je Steafnović.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter