Izvor:
27.02.2017 u 20:41
0

Karić o pisanju američkih medija: PRIJA MI ŠTO ME POREDE SA TRAMPOM!

Godi mi to poređenje s američkim predsednikom. Znao sam da će pobediti na izborima, poručuje lider Pokreta snaga Srbije.

Bogoljub Karić, predsednik PSS, kaže mu laska to što su ga američki mediji uporedili s američkim predsednikom Donaldom Trampom jer je i on privrednik.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Donald%20Tramp.jpg?m=1476980634
Karić je postao i planetarno poznat kad je pre dva dana američki dnevnik Njujork tajms objavio da je srpski biznismen jedan od šest dvojnika Donalda Trampa.
– Što se tiče biznisa, Tramp i ja smo kolege. Godi mi to poređenje s američkim predsednikom. Znao sam da će pobediti na izborima. Tramp nema u sebi krv kapitalista, ne želi da uništava bogate zemlje i da od njih pravi sirotinju da bi nekoliko ljudi postalo milijarderi – kaže Karić.

Njujork tajms Karića je povezao s predsednikom SAD zbog načina poslovanja, kontroverznog karaktera, ali i zbog lukavog korišćenja slave i društvenih mreža. Karić na Trampa podseća zbog poslovnog carstva koje obuhvata telekomunikacije, građevinarstvo, finansije, medije, međunarodnu trgovinu, kao i univerzitet, naveo je list.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/PALMA.gif?m=1471181355

Karić o stavu Dragana Markovića Palme da bi zbog privrednih uspeha mogao da se nađe na čelu vlade kaže da ne priča o funkcijama.
– Funkcije me ne interesuju, imam svoj posao kome sam posvećen. Nastupamo kao koalicija, imamo Aleksandra Vučića za predsedničkog kandidata i siguran sam da će on odneti pobedu u prvom krugu. Ne interesuje me funkcija. Ja radim u više država na svetu, imam velike poslove i ono što ja mogu, to je da ono što sam uradio i radim u svetu implementiram u Srbiju – kaže Karić i dodaje:
– Ko god da bude predsednik vlade, biće mu mnogo lakše na tom mestu nego svojevremeno Aleksandru Vučiću, jer je Vučić kao državnik, harizmatični vizionar trasirao taj put promena i stvorio odlične uslove za investitore i razvoj nacionalne ekonomije.

KURIR

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter