Izvor:
28.02.2017 u 21:37
0

Novi skandal u BIH: IVANIĆEVO PISMO IZ HAGA STIGLO OTVORENO

Ministarstvo spoljnih poslova BiH potvrdilo je da je kovertirana pošiljka, na ime predsedavajućeg Predsedništva BiH Mladena Ivanića, stigla otvorena.

U saopštenju tog resora se navodi da je to otkriveno u procesu prijema i evidentiranja pošiljki, koje su stigle i na adrese bošnjačkog i hrvatskog člana Predsedništva BiH, Bakira Izetbegovića i Dragana Čovića.

Ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak je povodom uočenih nepravilnosti naložio pokretanje internih procedura utvrđivanja odgovornosti zaposlenih u MVP-u i Ambasadi BiH u Hagu, a predsedavajući Predsjdništva BiH će se tim povodom obratiti medijima.

Inače, kako je ranije otkrio član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, u pismu iz MSP-a se traži pojašnjenje statusa bivšeg agenta BiH pred tim sudom Sakiba Softića.

Izetbegović je tada rekao da su zabunu oko Softića stvorila "privatna pisma" predsedavajućeg Predsedništva Mladena Ivanića i ministra spoljnih poslova Igora Crnadaka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter