Izvor:
01.03.2017 u 19:04
0

Šešelj: BRIGA ME ŠTO PRIČAJU DA SAM VUČIĆEV TROJANSKI KONJ

Lider SRS Vojislav Šešelj kritikovao je danas određivanje pauze u Skupštini Srbije, te dodao da bi parlament trebalo raspustiti i raspisati i vanredne parlamentarne izbore.

“Greska je praviti puazu. Dnevni red nije bio značajan, a ima prečih stvari koje nisu na dnevnom redu. Ako već mora da se pravi pauza, onda treba da se raspusti skuspština i raspišu izbori”, rekao je on novinarima.

Šešelj smatra da su vanredni parlamentarni izbori potrebni zbog zaoštrene političke situacije u Srbiji.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/skupstina-poslanici2.jpg?m=1464942187

“Ako ne sada, parlamentarni izbori moraće da se održe sledeće godine. Najbolje da se sada održe, jer se promenila volja naroda”, rekao je Šešelj, navodeći da bi radikalima odgovaralo da se parlamntarni izbori poklope sa drugim krugom predsedničkih izbora.

Kaže da bi voleo da pred novim sazivom parlamenta položi zakletvu kao novi predsednik Srbije.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/vucic1.jpg?m=1468567478

Odgovarajući na pitanje “ko je trojanski konj na izborima i da li je to možda on”, Šešelj je odgovorio da ga to pitanje ne tangira, navodeći da su manje razlike između SRS i SNS nego radikala i drugih opozicionih stranaka.

“Ko je trojanski konj, videćete sami”, rekao je Šešelj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter