Izvor:
03.03.2017 u 19:14
0

Mogerini Šešelju: RADIKALI, ČUVAJTE GRLA, NEĆU SE UMORITI!

Visoka predstavnica EU Federika Mogerini osvrnula se danas na predstojeće predsedničke izbore u Srbiji i istakla da će građani imati prilku da biraju na demokratski način, racionalno, na osnovu argumenata i činjenica.

„Želimo mirnu predizbornu kampanju", podvukla je šefica evropske diplomatije u obraćanju parlamentu, tokom kojeg su poslanici Srpske radikalne uzvikivali sve vreme „Srbija, Rusija ne treba nam Unija", a poslanici Dveri držali poruke da Srbija ne veruje Briselu.
http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/DR%20Vojislav%20Seselj.jpg?m=1478870954
Mogerini je poslanicima SRS rekla da je neće ometati njihovo vikanje, da se neće umoriti, i preporučila im da sačuvaju grla za obraćanje građanima tokom predizborne kampanje, koja je, kako je konstatovala, počela.

Naglasila je da je važno da se svi građani Srbije uključe u ključne odluke koje će zemlja morati da donese, a uloga parlamenta je, kaže, veoma važna, jer je on ključna veza između građana i institucija.

„Suočavate se i sa izborom budućnosti. EU sa nestrpljenjem očekuje saradnju sa novim predsednikom i vladom na putu ka članstvu EU“, rekla je šefica evropske diplomatije.

Na početku govora ona je, inače, na srpskom, rekla:

"Velika mi je čast da budem u zemlji u kojoj se osećam kao kod kuće".

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter