Izvor:
03.03.2017 u 20:23
0

Čanak: RADIKALI SU VELEIZDAJNICI, TREBALO JE DA SE IZBACE IZ SKUPŠTINE!

Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je ono što su danas priredili radikali u skupštini veleizdaja, te da je predsednica Skupštine morala da održi red, omogući poslanicima da čuju Federiku Federiku Mogerini i udalji radikale sa posebne sednice.
http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/DR%20Vojislav%20Seselj.jpg?m=1478870954
Čanak je novinarima u parlamentu kazao da je klicanje Rusiji predvođeno "haškim optuženikom" Vojislavom Šešeljem pokazalo da je na delu antisrpska politika usmerena protiv Srbije i njenog teritorijalnog integriteta i suvereniteta.

Kaže da LSV ne može da dopusti da se narušava suverenit zemlje i međunarodni položaj, a da SRS očigledno i eklatantno to radi.

“I to što su danas učinili može se nazvati veleizdajom", rekao je Čanak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter