Izvor:
06.03.2017 u 15:12
0

Loše vesti iz Dečije klinike: BEBA KOJU JE OTAC BACIO NA POD U KRITIČNOM STANJU!

Mala Milica iz Pambukovice kod Uba, stara mesec dana, koju je otac Milomir S. (23) 14. februara bacio na pod, opet je u teškom stanju, iako je prethodnih dana davala znake da će se oporaviti.

Milica Vasić, bebina tetka, koja je obilazi svakodnevno, kaže da je detetu rađen EHO i skener glave i da rezultati nisu dobri.

– Nadali smo se da će bebi biti bolje jer je u prethodnih nekoliko dana reagovala na zvuk kad je pozovem, otvarala je okice, pomerala ruke, međutim, stanje joj se pogoršalo, a rezultati su loši. Ona ima nagnječenje mozga i krvarenje na više mesta. Lekari su mi rekli da sve i da preživi, imaće velike posledice – kaže tetka Milica.

Podsetimo, Milomir S. (23) sa Uba uhapšen je u februaru zbog sumnje da je posle svađe s taštom Zoricom Vasić svoju ćerku, tada staru tek 15 dana, bacio na pod i teško je povredio. Beba je s teškom frakturom lobanje prebačena najpre u Urgentni centar, a potom u Tiršovu.

Izvor: Informer
Foto: Arhiva, Twitter/The Siberian Times

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter