Izvor:
06.03.2017 u 22:24
0

NAVALILI NA PENZIONERE: Jeremić i Janković obećali najstarijima bolji život

Kandidat za predsednika Saša Janković razgovarao je danas sa penzionerima u svom izbornom štabu, u Beogradu i rekao da im treba vratiti dostojanstvo.

Obraćajući se penzionerima, on je rekao da su oni svoj radni vek odužili i da bi ovo trebalo da bude period kada uživaju u rezultatima rada. Kaže da i dan danas kada pomisli na odnos vlasti prema penzionerima vidi mladog predsednika Skupštine grada Beograda, koji se, kaže, pita šta hoće penzioneri kada im država daje penzije, a oni se nešto bune.

Jeremić:Ukinuću zakon o smanjenju penzija

Kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić je danas posetio Udruženje penzionera Stari grad i izjavio da će mu, ako bude izabran, jedan od prvih poteza biti stavljanje van snage zakona o smanjenju penzija.

Jeremić je sa penzionerima razgovarao o problemima sa kojima se suočavaju i saradnji mladih i penzionera na Starom gradu.

Tanjug
Foto: Facebook/VukJeremic.SRB

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter