Izvor:
07.03.2017 u 02:29
0

Britanski diplomata napušta Beograd: DEVENPORT ODLAZI SA ČELA MISIJE EU U SRBIJI!

Šef delegacije EU u Srbiji Majkl Devenport uskoro će otići sa te dužnosti, a o tome je već obavestio najbliže saradnike.

Majkl Devenport je ambasador EU od januara 2013, a pre ovog imenovanja, Devenport je bio ambasador Velike Britanije u Srbiji od januara 2011.

Pre dolaska u Srbiju, Devenport je bio direktor Direktorata za Rusiju, Centralnu Aziju i Južni Kavkaz u Ministarstvu spoljnih poslova u Londonu.

Između 2007. i 2010. savetovao je tadašnje ministre inostranih poslova o odnosima Velike Britanije sa Rusijom i širim regionom, a bio je zadužen i za mrežu od dvanaest diplomatskih predstavništava.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter