Izvor:
07.03.2017 u 17:58
0

DAČIĆ PORUČIO BIRAČIMA: Ovi izbori su referendum protiv prošlosti!

Lider SPS i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić poručio je da su predsednički izbori referendum protiv prošlosti i destrukcije i za budućnost Srbije, a da je odgovor i izbor samo jedan – Aleksandar Vučić.

Dačić je na predizbornom mitingu u Mladenovcu poručio i da predstojeći izbori nisu izbori za jednog čoveka, već izbori za Srbiju i pozvao socijaliste da glasaju za Vučića.

Dodao je i da je jasno da ostali predsednički kandidati ne veruju ni jedni drugima, jer ih ima toliko mnogo.

– Svako ima svog kandidata, malo ambasade, malo Soroš, malo tajkuni i zato fali samo jedna star kod njih, a to je odgovor na suštinska pitanja koja muče Srbiju – rekao je Dačić i dodao da su oni ujedinjeni u jednoj stvari – mržnji prema Vučiću i onome što su uradili naprednjaci, SPS, Vučić i koalicioni partneri od 2012. do danas.

Dačić je rekao i da opozicioni kandidati nemaju odgovore ni na jedno pitanje, poput KiM, Haradinaja, revizije tužbe protiv Srbije i slično, te istakao da se njihovo ponašanje vidi i u razgovorima sa šeficom evropske diplomatije Federikom Mogerini, kada su joj se žalili i tražili od nje da još oštrije napada Srbiju i Aleksandra Vučića.

– Sramota je za ovu zemlju i narod što imaju ovakve kandidate za predsednika”, rekao je Dačić i dodao da je lično Mogerinijevoj rekao da je gubila vreme u razgovoru sa opozicijom, jer je to „kao da je posetila neki muzej starih vrednosti.

– Pa, pre će Narodni muzej da bude završen nego što će oni da pobede na izborima. Je li tako, (gradonačelnik Beograda Mali) Siniša – rekao je Dačić.

On je dodao da je Vučić, sa druge strane, bio oštar u razgovoru sa Mogerinijevom, ističući da se tako brani Srbija.

Dačić kaže i da je opozicija htela referendum a da ga je sada i dobila, referendum za budućnost Srbije.

– Ovo je referendum za onog ko će da čuva zemlju, brani i vodi napred. Srbija je jaka samo koliko je stabilna – rekao je Dačić.

Dačić je pozvao i sve odbore SPS širom Srbije da pruže podršku i glasaju za Vučića, jer je to, kaže, kao glas za njega ili SPS.

– Poručujem socijalistima da ne glasamo ni za SNS ni za Vučića niti bilo koga lično, već za sve nas. to je kao da sam ja kandidat za predsednika i pozivam sve socijaliste – nema dileme, glas za Vučića je glas za SPS – istakao je Dačić.

Tanjug
Foto: Twitter/InSerbia News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter