Izvor:
07.03.2017 u 19:36
0

Tadić predlaže: JEREMIĆ I JANKOVIĆ DA IZAJEDNO NADGLEDAJU IZBORE

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić predložio je danas predsedničkom kandidatu Saši Jankoviću i Vuku Jeremiću, čija kandidatura još nije potvrđena, da formiraju zajedničko "kooordinaciono telo" koje će pratiti izbore.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/vuk-jeremic-01.jpg?m=1464632018

Razlog za to je uputstvo Republičke izborne komisije, koje, kako je rekao, omogućava da predstavnik Republičkog zavoda za statistiku učestvuje u tumačenju spornih i nelogičnih elemenata sa biračkih mesta.

"Ovim se omogućava ljudima koji nisu članovi RIK-a da učestvuju u tumačenju spornih elemenata iz zapisnika sa biračkih mesta. To nije u skladu sa zakonom", rekao je Tadić na konferenciji za novinare.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Sasa_Jankovic_2010-mc_rs.jpg?m=1471701289
SDS je podržao kandidaturu Jeremića, a Tadić je ocenio da lideri opozicionih stranaka koji se kandiduju na predsedničkim izborima, poput Saše Radulovića, doprinose pobedi predsedničkog kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića.

Lider SDS je pozvao građane da ne glasaju za predsedničke kandidate opozicionih stranaka, već da svoj glas daju nestranačkim kandidatima, koje podržavaju pojedine opozicione stranke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter