Izvor:
08.03.2017 u 17:12
0

Neočkeivano: KOŠTUNICA SE OGLASIO O PREDSEDNIČKIM IZBORIMA!

Bivši predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica podržava predsedničkog kandidata te stranke Aleksandra Popovića.Koštunica apsolutno podržava sadašnji DSS i Popovića kao našeg kandidata za predsednika", rekao je aktuelni lider DSS-a Miloš Jovanović i dodao da se redovno viđa i razgovara sa Koštunicom.

Jovanović je rekao da bi voleo da se Koštunica vrati u stranku, ali da mu se čini da je odluka o povlačenju iz javnog života neopoziva.

"Donekle je razumem, mnogo je on već dao ovoj zemlji. Na nama je da sada nastavimo tim putem i neizmerno sam sam mu zahvalan što nam u tome pomaže", rekao je Jovanović.

Koštunica je napustio DSS 2014, kada ta stranka na vanrednim parlamentarnim izborima nije prešla cenzus.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter