Izvor:
09.03.2017 u 22:26
0

ŠEŠELJ PORUČUJE: Što pre organizovati TV duele za kandidate!

Televizije sa nacionalnom frekvencijom treba odmah da počnu sa organizacijom televizijskih duela predsedničkih kandidata, rekao je danas na konferenciji za medije predsednički kandidat SRS Vojislav Šešelj.

"Predate su kandidature četiri najozbiljnija kandidata, i najbolje rešenje bi bilo da se nas četvorica međusobno suočavamo", rekao je Šeselj.

On je rekao da određeni kandidati raspolažu velikim sumama novca, dok drugi nemaju značajnija sredstva, zbog čega bi bilo najpravičnije da se težište kampanje prenese na elektronske medije gde bi međusobna sučeljavanja kandidata došla do najvećeg izražaja. Šešelj je izjavio da zahteva da državna televizija svakom kandidatu odredi minutažu besplatnih televizijskih spotova, jer su cene emitovanja televizijskih spotova izuzetno visoke.

"Srpska radikalna stranka neće biti u mogućnosti da plati emitovanje svojih spotova na više od jedne televizije, a ja ću od sutra početi sa obilascima cele Srbije", rekao je Šešelj.

On je dodao da će pored obilazaka zakupiti i oglasni prostor u dnevnim listovima, štampati nekoliko brojeva „Velike Srbije" kao i određenu količinu plakata, letaka i nalepnica. Lider radikala takođe je najavio besplatnu podelu najmanje 10.000 svojih knjiga.

Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter