Izvor:
10.03.2017 u 23:00
0

Šešelj o kampanji: NEMAM PARE ZA AUTOBUSE I SENDVIČE KAO DRUGI

Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas u Leskovcu da nema novca za autobuse i sendviče i da njega ne dočekuju plaćene pristalice, već ljudi koji žele bolje Srbiji.

Šešelj je pred pedesetak pristalica SRS govorio na Širokoj Čaršiji u centru grada.

On je ocenio da će pobediti u trci za predsednika Srbije tako što će najpre dobiti dovoljan broj glasova da uđe u drugi izborni krug, a potom u finalu poraziti predsedničkog kandidata Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića.

– Mi smatramo, bez lažne skromnosti, da samo ja mogu da pobedim u drugom krugu. To bi bilo i za Vučićevo dobro. Ne valja kada je sva vlast u jednim rukama. Dakle, da ima ko da kontroliše i vladu i parlament i sudsku vlast. A vi znate kojoj kontroli malo toga može promaći – kazao je Šešelj, koji je potom govorio protiv drugih predsedničkih kandidata – Saše Jankovića i Vuka Jeremića.

Posle Leskovca, Šešelj će danas posetiti i Bojnik, Vlasotince i Lebane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter