Izvor:
11.03.2017 u 20:16
0

BOGOLJUB KARIĆ PUN HVALE ZA VUČIĆA: Srbija konačno ima svog Putina!

Srbija ima svog Putina, poručio jedanas predsednik Pokreta snaga Srbije Bogoljub karić na predizbornom mitingu predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, za koje je rekao da vodi politiku kakvom je i Putin od zemlje u kojoj se čekalo u redu za hleb napravio ekonomsko čudo.

Vučić je, kaže Karić, vodio politiku mira i stabilnosti u regionu, a istovremeno takvu ekonomsku politiku koja obezbeđuje rast i razvoj.

"Nije slučajno da danas investitori zaobilaze okolne zemlje, i Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, i Rumuniju, Bugarsku..I dolaze da investiraju u našu zemlju", rekao je Karić.

Vučić je, kaže, najveći reformator u Srbiji, nije bilo takvog premijera u poslednjih nekoliko decenija.

Počasni građanin Čačak prof dr Branko Ðurović, pomoćnik direktora Kliničkog centra, neurohirug, ukazao je na znatno poboljšanje u zdravstvu I uspon tog srpskog sektora na rang listama, gde prednjačimo nad svim zemljama regiona po pitanju kvaliteta zdravstvenih usluga i sistema.

Srbija je, prema njegovim rečima, značajno uznapredovala, od 2012. gde je bila na poslednjem mestu, do gornjeg dela rang liste.

Predsednik opštine Topola I narodni poslanik Dragan Jovanović podsetio je da se Srbija, na žalost, često povijala pod pritiscima i sa jedne i sa druge strane, zbog čega je, kaže, Srbiji potreban jak predsednik.

Predsednica udruženja "Nadežda Petrović" Maruška Topalović govorila je o značaju sprovedenih reformi, posebno u oblasti zapošljavanja žena.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter