Izvor:
14.03.2017 u 18:51
0

PREMIJER BEZ STRAHA: Vučić se ne plaši puta u Sarajevo, pravo iz Berlina putuje tamo!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže da putuje u četvrtak u Sarajevo bez straha i da ne želi da veruje u priče o planiranom napadu koje prenose mediji.

U izjavi novinarima Vučić je rekao da ne želi da veruje da da je tako nešto moguće, ali i da putuje opterećen drugom vrstom problema, koje koje treba da rešava u ime Srbije, a ne sobom.

Kazao je i da iz Berlina putuje pravo u Sarajevo.

"Znam da će me čuvati stotine ljudi iz njihove policije. Nemam nikakav strah i bojazan. Da me puste da šetam slobodno kroz narod siguran sam da mi niko od običnog naroda ne bi ništa dobacio", naglasio je Vučić.

Ponovio je da se oseća apsolutno bezbedno i da ga ne zanimaju priče o napadu.

"Interesuje me samo šta možemo da uradimo za našu zemlju. Ne podnosim političare koji misle samo na sebe, a ne na zemlju“, kazao je Vučić.

Vučić će u četvrtak u Sarajevu učestvovati na sastanku premijera zemalja zapadnog Balkana, kojem će prisustvovati i evropski komesar Johanes Han.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter