Izvor:
19.03.2017 u 02:35
0

Saša Janković: IMAM DRŽAVNI PROGRAM, A NE POLITIČKI!

Predsednički kandidat Saša Janković izjavio je večeras da nema politički već državni program koji je opisan u Ustavu Srbije i dodao da se za šefa države kandidovao kako bi bio oslonac institucijama da povrate sebe.

Janković je, kao prvi u predstavljanju kandidata na javnom servisu, rekao da Srbija mora da ima nestranačke institucije i nezavisne medije, koji će raditi svoj posao u interesu građana.

– Ovo je momenat kada moramo da povratimo institucije svih nas. Neću ja nikog da zapošljavam, hapsim…život zavisi od isntitucija i njihove efikasnosti. Sad gledamo jedan ružan bioskop koji pušta Vučić trazeci da ne verujemo ni svojim ocima ni svojim usima – istakao je Janković.

On je rekao da neće praviti stranku ukoliko pobedi na izborima 2. aprila.

Janković kaže da će sarađivati sa Vladom Srbije i da za razliku od Aleksandra Vučića on neće kazati da predsednik vlade zvoca.

Smatra da je, kako kaže, Vučić oteo državu i da “niko nema pravo više da sedi u kancelariji i da pušta da život prolazi pored nas”.

Ocenio je da se aktuleni predsednik Tomislav Nikolić nije mešsao u svoj posao, jer je, kaže, dok nisu došli po njega ćutao na sve što se loše dešavalo.

Poručio je želi da dođe vreme kada neće biti toliko bitno ko je na čelu institucija jer će one biti snažne.

Tanjug.rs
Foto: wikipedia, youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter