Izvor:
19.03.2017 u 05:21
0

Zorana Mihajlović: „TRAŽIMO GLAS ZA VUČIĆA ZBOG OSTVARENIH REZULTATA!“

"Tražimo podršku građana da glasaju za Aleksandra Vučića na osnovu dosadašnjih rezultata koje je napravio i pokazujemo da je Srbiji potreban ozbiljan, odgovoran i snažan državnik" izjavila je članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović.

"Ne političar, nego državnik koji može i ume da vodi računa o političkoj stabilnosti Srbije”, kazala je Mihajlović u intervjuu za sutrašnji "Blic".

Mihajlović je dodala da su na sastancima u Berlinu sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel i sa liderima regiona u Sarajevu, hteli to ili ne, svi mogli da vide kakav je Vučić državnik.

Ona zbog toga i očekuje ubedljivu pobedu Vučića na izborima.

"Videćemo da li će biti drugog kruga. Neće biti lako, ali borićemo se", kazala je Mihajlović.

Mihajlović je dodala da, prateći medije, pomisli da se od svih koji podržvaju Vučića očekuje da ih bude sramota zato što njihov kandidat ima ogromnu podršku građana.

“Kao da sve nas treba da je sramota zbog podrške koju Vučič ima, a da su svi oni sa ivice cenzusa super! Ako govorite o tabloidima, zar ste zaboravili ko je vodio tabloide u vreme DS i Tadića. I zar je blaćenje ako kažem da neki kandidat zloupotrebljava svoju funkciju? Zar je blaćenje da kažem da se više i ne zna s kim nas je sve posvađao Vuk Jeremić dok je bio ministar spoljnih poslova. I njegova sadašnja priča na kojoj želi da ubere poene takođe je neka vrsta svađe. Za njega je gradnja puta Niš – Priština stvaranje “Velike Albanije”, dok u isto vreme iza tog projekta stoje nemačka kancelarka i EU”, kaže Mihajlović.

Ona je istakla da SNS nikad neće priznati nezavisnost Kosova, ali da će Srbija zajedno sa EU da gradi auto-put od Niša do Prištine.

“Hoćemo da infrastrukturno povežemo region upravo zbog naših ljudi koji po njemu raštrkani žive. U tom smislu je i auto-put Niš – Priština izuzeto važan”, kaže ona.

Odgovarajući na pitanje da li je problematično to što Vučić vodi kampanju sa mesta premijera, dok je Janković podneo ostavku, Mihajlović odgovara:

“Da li Vučić krši zakon? Ne! Da li je Saša Janković koga pominjete kršio zakon koristeći funkciju Zaštitnika građana za kampanju? Jeste! Da li premijer Vučić nigde ne treba da ide mesec dana kampanje, da li ne sme da pokaže ono što je uradio, da je doveo investitore i da li ne sme da otvori nijednu fabriku zato što je kandidat za predsednika? Zar je Vučić kriv što ima rezultat”, zaključila je Mihajlović.

Izvor:Tanjug.rs
Foto:Twitter/BoKISmoKI94

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter