parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

Ristovski za Vučića: ON JE JEDINI OZBILJAN POLITIČAR DANAS!


Aleksandar Vučić je beskompromisan u borbi za bolju Srbiju, on je jedini ozbiljan političar danas, a to pokazuje svojim diplomatskim autoritetom koji ima u inostranstvu, kaže u intervjuu za "Kurir" glumac, producent i reditelj Lazar Ristovski.

"Kurir" navodi da je Ristovski "za razliku od njegovih kolega koji su na predstojećim predsedničkim izborima stali mahom iza Saše Jankovića, odlučio da podrži Vučića". 

Ristovski ocenjuje da "svako ima pravo da odabere politiku i čoveka u koga veruje" i dodaje da je "to istinska demokratija i tolerancija".

"Ali, pošto su oni odabrali te takozvane prodemokratske kandidate, iako ja na njihov izbor gledam sa razumevanjem, nadam se da će i oni s razumevanjem gledati na moj izbor. A to je ovoga puta Aleksandar Vučić", kazao je Ristovski.

On tvrdi da će "nedvosmisleno i sa zadovoljstvom glasati za njega".

"Ono što je njegova odlika je beskompromisnost u borbi za bolju Srbiju. To je dokazao i time što nije pustio Tomu da se kandiduje za predsednika. Dakle, nema emocija kada je u pitanju sudbina zemlje", ocenjuje Ristovski.

Na pitanje zašto će glasati baš za Vučića, navodi da je to zato što se "kao prvo, u takozvane demokrate davno razočarao".

"Oni su imali istorijsku šansu, koju su prokockali. Onako usput su se nakrali i pola države privatizovali u svoju korist, a svoje verne glasače zaboravili. Sad za te opcije mogu da glasaju samo naivni. Ja to nisam", kaže Ristovski.

On dodaje da "ovog puta sluša svoj razum".

"A on mi kaže sledeće: kako mogu da verujem da će gospodin Janković, kako sam kaže, vratiti osmeh na lice Srbije, kada ga nikada nisam video da se nasmejao, kako da verujem Jeremiću, koji je samo na proputovanju kroz Srbiju i, čim izgubi 2. aprila, nestaće negde u belosvetskim institucijama koje su dobro plaćene", smatra Ristovski.

Kaže da je zato njegovo opredeljenje u tom smislu "jasno i nedvosmisleno".

"Aleksandar Vučić ima snagu i spremnost da se žrtvuje za bolju Srbiju. On to pokazuje svojim delom. Ja to cenim. Volim tu energiju koju emituje. On je borac, za razliku od drugih", ocenio je Ristovski.

Najavio je da će Vučića podržati u govoru na završnom mitingu 24. marta u Areni.

On smatra da su "današnji političari prekratko na sceni da se ocenjuje njihova istorijska uloga".

"Jedini ozbiljan političar je danas Aleksandar Vučić. To pokazuje svojim diplomatskim autoritetom koji ima u inostranstvu. Kakva će biti njegova uloga u istorijskom smislu, vreme će tek pokazati", naveo je Ristovski.

Na konstataciju novinara da će mnogi njegovu podršku Vučiću "shvatiti kao poruku da želi mesto ministra kulture", odgovorio je smehom.

"Mnogi glumci su bili ministri kulture. Nemam te ambicije", kazao je Ristovski.
 

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Café del Montenegro, 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost