Izvor:
20.03.2017 u 16:23
0

KAKO STRANCI VIDE BELOG: Ovaj momak je blizu pobede!

Za Belog zna ceo svet! Na stranicama svetski poznatog sajta "9gag", koji pre svega služi za razonodu, osvanula je i priča o kandidatu za predsednika Srbije Ljubiši Preletačeviću Belom!

Uz fotografiju u prepoznatljivom belom odelu i vunenim čarapama, dodat je i kratak komentar: "Ovaj momak je predsednički kandidat u Srbiji. Sve je počelo kao parodija na političare, ostvario je dobar rezultat u svojoj opštini, a sada je blizu pobede na izborima za predsednika".

Za kratko vreme, članak je podeljen više od 10.000 puta šriom sveta, a nekim korisnicima je rečenica "da je sve počelo kao šala" bila prva asocijacija na novog američkog predsednika Donalda Trampa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter