parovi prijava happy zvezda prijava kviz

Slobin prijatelj odgovorio Kolindinom savetniku: MILOŠEVIĆ JE SAHRANJEN, ENO GA POD LIPOM!


Ovih dana se podigla velika prašina u Hrvatskoj zbog skandaloznih predavanja profesorima, penzionisanih hrvatskih generala okupljenih oko Hrvatskog generalnog zbora, u kojima se moglo čuti da je bivši predsednik SRJ, Slobodan Milošević živ.

To je rekao savetnik Kolinde Grabar Kitarović, penzionisani hrvatski admiral Davor Domazet - Lošo.

Na ove šokantne tvrdnje, stigla je oštra reakcija udruženja "Sloboda", koje je svojevremeno bilo zaduženo za Miloševićevu odbranu u Hagu.  Njihov potpredsednik, Dragan Radević oštro je demantovao ove tvrdnje i dodao da je to najobičnija budalaština.
 

"Ove budalaštine nemaju nikakve veze sa stvarnošću i očito su plasirane u neke druge svrhe. Fatamorgana i neviđena budalaština je i da je Milošević u Rusiji. On je tamo gde je i sahranjen, pod lipom u dvorištu porodične kuće u Požarevcu", rekao je Radević.

On je dodao i da je objavljena knjiga "Anatomija sudskog ubistva", autora i šefa Miloševićevog lekarskog tima, doktora Vukašina Andrića, u kojoj se tačno tvrdi i dokazuje kako su ga ubili i kojim lekovima u Hagu. U njoj su navedeni Šumeljevi i izveštaji iz instituta "Pahuljev", kao i izveštaji lekara iz Haga koji su vršili autoopsiju. 

"Na 2500 strani presude Radovanu Karadžiću, jedan engleski novinar je otkrio da piše kako Milošević uopšte nije kriv, a nema veze sa stvarnošću ni to, da je Milošević naručio ubistvo Karadžića a to potvrđuje i jedini svedok Momčilo Krajišnik", objasnio je potpredsednik udruženja "Sloboda".

"Povod za ovakve šokantne tvrdnje je pravdanje izvršenih zločina prema Srbiji i srpskom narodu, a sadašnji Savetnik za nacionalnu bezbednost u administraciji Donlda Trampa,  general H. R. Mekmaster, rekao je tada da je Milošević nadigrao NATO na Kosovu. Zagovornici te zločinačke politike para Klinton, našli su se u škripcu i žele da opravdaju svoje strašne zločine prema Srbiji i srpskom narodu, prebacujući zločine na žrtvu", zaključio je Radević.


HappyTv
Foto: Arhiva 

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Dobro jutro Srbijo
11:00 Čađava mehana
11:55 Vesti
12:05 Provodadžija
12:55 Vesti
13:10 Provodadžija
14:05 Beni Afet serija
15:55 Vesti
16:05 POSLE RUCKA
17:55 Telemaster
18:35 Kviz: Naslovna strana
19:05 Glamur
19:20 UPOZNAJTE PAROVE
21:00 Provodadžija
22:15 Vikend show
23:30 Luda kuća