Izvor:
20.03.2017 u 17:54
0

Slobin prijatelj odgovorio Kolindinom savetniku: MILOŠEVIĆ JE SAHRANJEN, ENO GA POD LIPOM!

Ovih dana se podigla velika prašina u Hrvatskoj zbog skandaloznih predavanja profesorima, penzionisanih hrvatskih generala okupljenih oko Hrvatskog generalnog zbora, u kojima se moglo čuti da je bivši predsednik SRJ, Slobodan Milošević živ.

To je rekao savetnik Kolinde Grabar Kitarović, penzionisani hrvatski admiral Davor Domazet – Lošo.

Na ove šokantne tvrdnje, stigla je oštra reakcija udruženja "Sloboda", koje je svojevremeno bilo zaduženo za Miloševićevu odbranu u Hagu. Njihov potpredsednik, Dragan Radević oštro je demantovao ove tvrdnje i dodao da je to najobičnija budalaština.

"Ove budalaštine nemaju nikakve veze sa stvarnošću i očito su plasirane u neke druge svrhe. Fatamorgana i neviđena budalaština je i da je Milošević u Rusiji. On je tamo gde je i sahranjen, pod lipom u dvorištu porodične kuće u Požarevcu", rekao je Radević.

On je dodao i da je objavljena knjiga "Anatomija sudskog ubistva", autora i šefa Miloševićevog lekarskog tima, doktora Vukašina Andrića, u kojoj se tačno tvrdi i dokazuje kako su ga ubili i kojim lekovima u Hagu. U njoj su navedeni Šumeljevi i izveštaji iz instituta "Pahuljev", kao i izveštaji lekara iz Haga koji su vršili autoopsiju.

"Na 2500 strani presude Radovanu Karadžiću, jedan engleski novinar je otkrio da piše kako Milošević uopšte nije kriv, a nema veze sa stvarnošću ni to, da je Milošević naručio ubistvo Karadžića a to potvrđuje i jedini svedok Momčilo Krajišnik", objasnio je potpredsednik udruženja "Sloboda".

"Povod za ovakve šokantne tvrdnje je pravdanje izvršenih zločina prema Srbiji i srpskom narodu, a sadašnji Savetnik za nacionalnu bezbednost u administraciji Donlda Trampa, general H. R. Mekmaster, rekao je tada da je Milošević nadigrao NATO na Kosovu. Zagovornici te zločinačke politike para Klinton, našli su se u škripcu i žele da opravdaju svoje strašne zločine prema Srbiji i srpskom narodu, prebacujući zločine na žrtvu", zaključio je Radević.

HappyTv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter