parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

IVICA DAČIĆ OTVORENO U "ĆIRILICI": Otkrio šta jede Merkelova u Beogradu i kako je umalo izbila tuča u Briselu!

Gostujući u emisiji Happy televizije "Ćirilica" predsednik SPS-a Ivica Dačić, otkrio je detalje nekih događaja koje "običan" narod nema prilike da vidi i čuje. Između ostalog pričao je i o svojim najtežim sastancima u inostranstvu.

- Najteže je uvek bilo tokom Briselskog dijaloga. Bilo je momenata masovnih svađa, da ne kažem umalo tuča, a najratoborniji s druge strane bili su, mislim, njihov ministar Pravosuđa i Edita Tahiri.  Ona je skoiro svaku rečenicu počinjala sa "srpski genocid"... Nikome se to nije svidelo, pa ni vučiću. I onda je ja malo uhvatim za ruku, pomazim po kosi i kažem: Smiri se, Vučić je malo nervozan, polako, biće bolje volje popodne. Na šta mi je on rekao: ti nisi normalan šta radiš...

Voditelj Milomir Marić pitao je srpskog šefa diplomatije kakva je kancelarka Nemačke Angela Merkel.

- Moram da istaknem da je kancelarka bila veoma dobro raspložone kada je poslednji put bila u Beogradu. Mnogo bolje nego kada se sastala sa Tadićem. Mislim da su joj se od naše hrane najviše svidele sarmice od zelja. Zanimljivo je kod nje i to što tokom susreta sa Vladimirom Putinom priča na ruskom jeziku - izjavio je Dačić.

 

Happytv.rs
Foto: 
Twitter/InSerbia News

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost