Izvor:
21.03.2017 u 18:09
0

EKSKLUZIVNO Mladićev advokat za HappyTv: POSTOJI MOGUĆNOST DA HAG PUSTI RATKA U RUSIJU NA LEČENJE!

Poznati advokat i branilac Ratka Mladića pred Haškim tribunalom, Branko Lukić, ekskluzivno za HappyTv rekao je da sud odlučuje o zahtevu da general Mladić bude pušten u Rusiju na lečenje a ne tužilaštvo, i da će se oni verovatno biti protiv, a možda i neće.

"Sve što možemo, je da se nadamo da će Hag pustiti Mladića na lečenje u Rusiju. Komentarisati dalje ne možemo, jer je sve veoma poverljivo. Ni njegovo zdravlje ne možemo da komentarišemo", objasnio je advokat.

"Njegov sin Darko se čuje sa ocem svaki dan, ali ni on ne može ništa da vam kaže o tome", rekao je Lukić.

On je ponovio da je njegov tim zatražio puštanje od tribunala, i da svakako neka mogućnost za puštanje generala postoji.

"Problem dolazi sa svih strana, a postoje i neka ograničenja, ali mi sada ne možemo o tome da govorimo", zaključio je advokat Lukić.

HappyTv
Foto: YouTube Printscreen/infonpss1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter