Izvor:
23.05.2016 u 20:46
0

FORMIRANJE VLADE: Evo kome je predsednik NIKOLIĆ dao MANDAT!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da mandat za formiranje nove vlade dodeljuje nosiocu liste "Srbija pobeđuje" Aleksandru Vučiuću, jer ga je on uverio da ima većinu poslanika za formiranje vlade.

Nikolić je na konferenciji za novinare posle konsultacija sa listama koje su ušle u parlament rekao da je samo Vučić izložio program kako misli da se ponaša buduća vlada i koje prioritete da ispunjava.

Svi ostali su došli svesni činjenice da je SNS osvojila najviše mandata i da će sa pravom tražiti mandat za sastavljanje vlade – rekao je Nikolić, dodajući da je saslušao mišljenje predstavnika svih izabranih lista i da je to bilo u interesu države, a da su svi pokazali poštovanje prema funkciji predsednika.

Naveo je i da su razgovori sa njima "tekli u različitim tonu".

Tanjug
Foto: Twitter/sumadinac

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter