Izvor:
24.03.2017 u 02:18
0

FANOVI BELOG PRIŽELJKUJU DA SRBIJA DOBIJE NAJZGODNIJU PRVU DAMU: Evo kako ona izgleda! (FOTO)

Dok je Beli, u posljednje vreme, stalno u centru pažnje, Maja se drži Podalje od kamera, ali zato svoje fotografije objavljuje na društvenim mrežama …

Cela Srbija, ali i skoro sve susedne zemlje bruje o Belom – neobičnom predsedničkom kandidatu koji je sve samo ne ozbiljan političar. Ja upravo kao čovek koji brutalno ismeva srpsku političku scenu i ruga se njenim političkim akterima, Ljubiša Preletačević, pravim imenom Luka Maksimović, došao je na drugo mesto u istraživanjima javnog mnijenja, odmah iza aktuelnog premijera Aleksandra Vučića.

Ali nije samo Beli zanimljiv sam po sebi, ono što pleni pažnju je i njegova atraktivna devojka Maja Janić. Dok je Preletačević u poslednje vreme u centru medijske pažnje, Maja se drži podalje od kamera, ali zato svoje fotografije objavljuje na društvenim mrežama.

Fanovi Belog ističu da je Maja prava lepotica I priželjkuju da Srbija dobije mozda i najzgodniju prvu damu na svetu.

Na Popularnost Preletačevića nije ostala Imuna ni njegova bivša. O Preletačeviću je na svom Facebook profilu ostavila duhovit komentar:
Da mi je neko rekao tada da će se moja prva ljubav kandidovati za predsednika, verovatno bih se više trudila da naša velika i ozbiljna ljubav potraje. Prva dama da budem! Dramatičnost te velike ljubavi se oslikava ovom izgužvanom fotografijom, koju sam ja, u naletu besa sažvakala, Doslovce. Da i vi znate razvojni put Ljubiše Preletačevića Belog, još više biste ga cenili. Ps. Znam mu i Maju, divna devojka, prava Prva dama – napisala je Mina Smiljanić, objavivši fotografiju Belog iz tinejdžerskih dana.

Predsednički izbori u Srbiji održavaju se u nedelju 2. aprila. Kako sada stvari stoje, postoji velika mogućnost da Beli uđe u drugi krug ako do njega dodje, s obzirom da ankete predviđaju da bi Vučić mogao da pobedi već u prvom.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Twitter/DuskoDugousko31

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter