Izvor:
24.03.2017 u 02:33
0

VUČIĆ PORUČIO: Sve sam politički spreman da žrtvujem za mir i stabilnost!

Apsolutno sve i svaku vrstu političkih poena sam spreman da žrtvujem da bismo imali mir i stabilnost, poručio je večeras Aleksandar Vučić.

Najvažniji su očuvanje mira i stabinosti, potvrdio je, ali i upozorio da to može biti narušeno neodgovornim odnosom i postupcima onih u Srbiji koji pozivaju na nestabilnost, pa i nekih u Prištini, kao i nekih iz Bosne…

"Što se Hrvata tiče, mi njima želimo da ovde žive kao u svojoj kući, ovo i jeste njihova kuća, njihova domovina i treba da tako gledaju na Srbiju. Mi ćemo da pomognemo sve što je moguće našem narodu i ne samo onim odbeglim, nego i onima koj su se vratili u svoje kuće", naveo je Vučić u emisiji Sučeljavanje na javnom servisu Vojvodine.

U tom je smislu važno da smo oporavili zemlju ekonomski, jer, što više novca imamo, možemo više da pomognemo u onom zdravom smislu našim građanima koji žive van granica nase zemlje.

Tanjug
Foto: Twitter/The Peninsul/Flickr

    PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

    Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

    Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

    Ostavite komentar

    Unesite pojam i stisnite enter