Izvor:
24.03.2017 u 18:19
0

Jeremić: NE SMEMO U NATO!

Predsednički kandidat Vuk Jeremić položio je danas, na godišnjicu NATO bombardovanja, venac na mestu stradanja vojnika i pacijenata u KBC "Dr Dragiša Mišović" i poručio da Srbija nikada, ni pod pritiscima, ne sme postati članica NATO.

"Ovo je dan koji nikada ne smemo zaboraviti, baš kao ni april 1941. ili avgust 1914. godine, kao što nikada ne smemo pokleknuti ni pod pritiscima da postanemo član NATO-a, ni pod kakvim okolnostima", istakao je Jeremić.

On je, kako se navodi u saopštenju, rekao da u narednim godinama možemo očekivati brojne izazove i pretnje, i za njih moramo biti spremni i prema njima se znalački postavljati.

"Ne mora se ni klečati, ni ginuti da bi se obezbedio prosperitet. Ako budemo bili mudri i ako budemo znali kako da idemo u korak sa svetom, zadržaćemo svoje dostojanstvo i biti u stanju da napredujemo od sopstvenog rada, a ne bilo čije milostinje", poručio je Jeremić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter