Izvor:
24.03.2017 u 22:51
0

Dačić: GLAS ZA VUČIĆA JE GLAS ZA SPS!

Srpski šef diplomatije Ivica Dačić kaže da Srbija želi da živi u miru, da želi da pobeđuje u miru i da je to sve počela da radi pre pet godina kada je napravljena koalicija SNS i SPS.

Mi moramo da jačamo Srbiju jer samo jaka Srbija može da ostvari svoje nascionalne interese. Želimo protivnike da pretvorimo u partnere. Da bi Srbija bila jaka mora da bude stabilna, i zato je Vučić naš zajednički predsednički kandidat – rekao je on.

Kako je naveo, Vučić nije politički eksperiment već politički proizvod.

– Mislite li da bi Angela Merkel i Vladimir Putin primili nekoga ko neće da pobedi na izborima. Ja sigurno ne bih – istakao je Dačić.

On je kazao da je na jednoj, Vučićevoj strani, stabilnost i kontinuitet, a na drugoj destrukcija, pometnja i "uništenje sve onoga što smo zajedno uradili proteklh pet godina".

– Podrška Vučiću, mom prijatelju, je bila nesporna od strane SPS od samog početka. Mnogi su se pitali zašto nemamo svog kandidata. Ko kaže da ga nemamo. Za nas je to Vučić – istakao je Dačić.

On je kazao da svako ko bude glasao za Vučića, glasa i za SPS, poručio je Dačić svojim biračima.

On je naveo da će na predsedničkim izborima učestvovati i neki izmišljeni likovi čiji je cilj zavitlavanje Srbije i avanturizam.

– Vi ne glasate za izmišljene likove, ni za Jeremića, Jankovića, Čanka, Preletačevića, jer biste tako glasali za one koji su uništili Srbiju od 2000. za Tadića, Šutanovca, Čedu Jovanovića, one koji će reći da je Srbija kriva za bombardovanje, za one koji se zalažu za nezavisnost Kosova, govore da je RS genocidna tvorevina i one koji su opljačkali Srbiju – rekao je Dačić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter