Izvor:
24.03.2017 u 23:02
0

Hit: RISTOVSKI REKAO „VOLIM VUČIĆEVU ENERGIJU, OSTALI SU MRSOMUDI!“

Kad nije lako, Vučić je najbolji, poručio je danas glumac Lazar Ristovski sa predizbornog mitinga Aleksandra Vučića u beogradskoj Areni.

Ristovski je rekao da je danas na mitingu da bi izrazio svoj "građanski, demokratski i ljudski stav" i da javno kaže da će glasati za Aleksandra Vučića.

"Svi smo ovde da dokažemo da postoji samo jedna Srbija, nema pet Srbija, nema građanske bez seljačke, intelektualne bez radničke, studentske Srbije bez majki i očeva, ima samo jedna Srbija, Srbija čiji će predsednik biti Vučić", rekao je Ristovski.

On je upitao kako da veruje da će Saša Janković vratiti osmeh na lice Srbije, kad ga nikad nije video da se nasmejao, kako da veruje da će Jeremić biti predsednik, kad je on u Srbiji samo u prolazu i kada će, kad izgubi izbore, otići negde u svet u neku fotelju.

"Čini mi se da bi nečije žene dobile više glasova nego neki kandidati", primetio je Ristovski.
http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/aleksandar-vucic-10-tw.jpg?m=1464398720
On je kazao da je njegovo opredeljenje jasno, jer samo Vučić ima snagu da se žrtvuje za bolju Srbiju što pokazuje svojim delom.

"To cenim, volim njegovu energiju, on je borac kao ja, borci dobijaju bitke, a ostali su mrsomudi, da izvinete", rekao je Ristovski.

On je kazao da Srbija mora da se okrene radu i toleranciji, da prihvati različitosti u svakom smislu, te da u Srbiji mora da vlada ljubav i da svi moraju biti kulturniji.

"Vučiću neće biti lako da zadovolji želje svih, ali on je najbolji kad nije lako, kad ima zadatak ispred sebe, a to je da bude predsednik svih građana Srbije", rekao je Ristovski.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter