Izvor:
27.03.2017 u 20:48
0

Vučić posle sastanka u Kremlju: PUTIN NAM USKORO ŠALJE MIGOVE!

Premijer Aleksandar Vučić istakao je danas, nakon razgovora sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom u Moskvi, da je pitanje nedelja kada će šest aviona Mig 29 stići u Srbiju.

"Očekujem da će Putin uskoro potpisati ukaz kojim bi šest aviona Mig 29 moglo brzo biti prebačeno u Srbiju", rekao je Vučić novinarima posle sastanka u Kremlju.

Na pitanje koliko će trajati procedura dolaska Mig-ova Vučić je odgovorio da neće trajati nekoliko meseci, već nekoliko nedelja.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/ruski-avioni.jpg?m=1464398937
Srpski premijer bio je zadovoljan što je mogao da čuje od Putina da je lično odobrio sve iz domena vojno-tehničke saradnje, što je ranije dogovoreno sa ruskim nadležnim zvaničnicima, a vezano je za 30 oklopnih vozila, 30 tenkova T 32 i šest Mig-ova 29.

„Očekujem da će u najskorije vreme da potpiše ukaz i da će avioni stići u najkraćem mogućem roku. Ostaju da se reše samo tehnički problemi, da li će avioni biti rasklapani za transport ili će biti omogućen njihov prelet preko drugih zemalja", objasnio je Vučić, dodajući da građani mogu da budu spokojni po tom pitanju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter