Izvor:
27.03.2017 u 20:54
0

Nastavljeni razgovori u Moskvi: PUTIN OD VUČIĆA TRAŽIO JOŠ NEKOLIKO ODGOVORA!

Premijer Aleksandar Vučić izašao je danas pred novinare, po završetku sastanka sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, ali ga je šef ruske države u jednom trenutku pozvao da se vrati u njegov kabinet.

Kako je Vučić kasnije objasnio novinarima, Putin ga je pozvao, kako bi mu postavio još par pitanja.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/putin-01.jpg?m=1465325744

"Putin je imao još dva pitanja za mene, ali ne mogu da govorim o čemu je reč. Ta dva pitanja su bile političke prirode", rekao je Vučić.

Na pitanje novinara da li su se pitanja odnosila na predstojeće predsedničke izbore u Srbiji, Vučić je odgovorio odrično.

"Ne, predsednik Putin je sve nedvosmisleno rekao oko izbora u svom uvodnom delu, a ovo se ticalo politike u budućnosti, šta i kako na koji način da delamo u budućnosti", rekao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter