Izvor:
27.03.2017 u 21:20
0

Vlada Srbije: DALI SMO SVE DOKAZE PROTIV HARADINAJA, TREBA DA NAM GA ISPORUČE!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/nela-kuburovic.jpg?m=1482483161

– Ministarka pravde Nela Kuburović izjavila je da je Srbije pre tri dana dostavila sudu u Kolmaru svu traženu dokumentaciju za suđenje Haradinaju.

Kako kaže, veruje da neće biti razloga da bude odbijen zahtev Srbije za njegovo izručenje.

"Ministarstvo pravde je postupilo po svemu i ispunilo sve zahteve koje je dostavio sud u Kolmaru i pre tri dana dostavili smo traženu dokumentaciju, čime smo odgovorili na sva postavljena pitanja. Verujem da je tražena dokumentacija već stigla pred francuske organe, tako da neće biti razloga da odbiju naš zahtev za izručenje s obzirom da smo postupili u skladu sa svim zahtevima", rekla je Kuburovićeva novinarima u Beogradu.

http://images.happytv.tv/var/resizes/HRONIKA/ramus-haradinaj.jpg?m=1483558816
Sud u Kolmaru je zatražio da mu odgovori na dodatne zahteve budu dostavljeni najkasnije do kraja marta, jer je nastavak rasprave o zahtevu Srbije za izručenje Haradinaja zakazan za 6. april.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter