Izvor:
28.03.2017 u 23:10
0

Sraman nemar Haškog Tribunala: PRETRESNO VEĆE ODLAGANJEM ODLUKE O LEČENJU UBIJA MLADIĆA!

Iako je zdravlje generala vojske RS Ratka Mladića ozbiljno ugroženo, što su konstatovali i haški lekari, Pretresno veće Haškog Tribunala još nije uzelo u razmatranje njegov zahtev da bude pušten na lečenje u Rusiju, ni sedam dana pošto je podnet zahtev!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/pismo%20za%20ratka.JPG?m=1490202507

Mladićev advokatski tim tražio je da se o ovom zahtevu Tribunal hitno odredi, a Rusko ministarstvo je već dan kasnije u Hag poslalo garancije za privremeno puštanje na slobodu, Pretresno veće još nije ni razmatralo ovaj zahtev!

Na naše pitanje kada će biti doneta odluka o eventualnom puštanju Mladića na lečenje u Rusiju, u Hagu kažu:

-U skladu sa pravilom 65(b) Tribunalovog pravilnika o postupku i dokazima, Pretresno veće koje vodi predmet protiv Ratka Mladića je nadležno da odluči po zahtevu odbrane za privremeno puštanje na slobodu. Pretresno veće će doneti odluku u dogledno vreme. Tribunalov pravilnik o postupku i dokazima ne propisuje određeni rok za donošenje odluke po zahtevu za privremeno puštanje na slobodu. Na Pretresnom veću koje vodi ovaj predmet je da proceni vremenski rok u kome treba da donese odluku i da li je potrebno hitno odlučiti po zahtevu- odgovorili su za Happytv.rs iz pres službe Haškog Tribunala.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Darko%20Mladic.jpg?m=1490191036

Podsetimo, kako je njegov sin Darko Mladić rekao u ekskluzivnoj ispovesti za Happytv.rs, stanje bivšeg glavnog komandanta vojske RS je vrlo ozbiljno. Mladić je u Hagu prežive jedan srčan i jedan moždani udar, zdravlje mu je pogoršano i postoji opasnost da doživi još jedan šlog, sa čim su se složili i haški lekari kao i doktori iz Rusije koji su ga pregledali.

-Vreme je kritično, jer on sada pokazuje neke simptome kao najavu da bi nešto moglo da se desi. Zato smo mi zabrinuti. Situacija je urgentna jer mu se stanje pogoršava. Svima je u interesu, uključujući i sud da moj otac poživi što duže – rekao je za Happytv.rs Darko Mladić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter