Izvor:
30.03.2017 u 16:13
0

Vučić: AKO IZGUBIM, OD 22 H U NEDELJU NISAM VIŠE NI PREMIJER!

Premijer Aleksandar Vučić rekao je da ukoliko ne pobedi na predsedničkim izborima koji se održavaju u nedelju, 2. aprila, podneće ostavku i na mesto premijera.

Komentarišući pitanje da se od početka kampanje najviše priča o izbornoj krađi, iako sve istraživanja predviđaju njegovu ubedljivu pobedu, Aleksandar Vučić kaže:

– Znaju oni da nema krađe, pa oni na biračkim mestima imaju više ljudi nego mi. Žalili su se OEBS-u u vezi sa glasanjem na KiM, a kad im je OEBS rekao da će sve biti ispravno i kontrolisano, sprovedeno isto kao 2012, kad su oni bili na vlasti, ne valja ni OEBS. Bilo bi dobro da džentlmenski prihvate poraz, kao što neće, ali ja hoću. Ako izgubim, čestitaću već u 22 sata i reći da više nisam ni predsednik vlade. Pokazao sam da to umem kad sam čestitao Nenadu Bogdanoviću na izborima za gradonačelnika, ali ono što neće moći da rade, to je da upadaju u institucije, kao što su upadali u RIK prošle godine. Radite sve po slovu zakona, ali nema ništa od sprovođenja te vrste destabilizacije", poručio je Vučić.
Politika/B92

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter