Izvor:
31.03.2017 u 03:01
0

Premijer se vratio u studentske dane: PRED ISPIT SAM IMAO MUČNINU!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji "Ćirilica" sa svojim roditeljia, a u emisiji im se pridružio i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Premijerov otac je ispričao da je Aleksandar bio vredan student i da ga kada ga je vozio na ispit imao toliku tremu da je povraćao.

Istina je, učio sam po čitavu noć. A, kada sam se rodio niko nije mogao da pretpostavi da ću ovoliko izasti. Otac se zgranuo kada me je video – otkrio je Vučić.

Premijerova majka je imala komentar na ovu temu pa je kroz smeh rekla: Bolničarka je rekla da će biti od njega vojničina!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter