Izvor:
27.04.2016 u 14:57
0

RIK: Odobreni zahtevi za uvid u izborni materijal

Republička izborna komisija (RIK) odobrila je zahteve za uvid u izborni materijal, kao i zahteve da se svim zainteresovanim stranama izdaju fotokopija zapisnika o radu biračkih odbora.

Kako je na sednici RIK predložio njen predsednik Dejan Ðurđević, sekretar komisije će napraviti dogovor sa strankama o tome kada će kojoj zainteresovanoj stani uvid biti omogućen.

On je naglasio da će izborni materijal moći da se fotografiše, ali da će biti zabranjene olovke i bilo kakvo pisanje i dopisivanje po materijalu.

Zahteve za uvid u izborni materijal uputile su izborne liste Dveri-DS S, Dosta je bilo, SPS-JS i SNS.

Liste Dveri-DS S, DS, Dosta je bilo, SPS-JS i Zavetnici, zahtevale su i izdavanje fotokopija zapisnika o radu biračkih odbora.

Tanjug
Foto: Twitter/ Beta News Agency

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter