Izvor:
03.04.2017 u 03:23
0

VUK JEREMIĆ: Nastavljamo borbu za bolju Srbiju!

Predsednički kandidat Vuk Jeremić obratio se javnosti posle preliminarnih rezultata izbora koji su danas održani u Srbiji.

– Kampanja se odvijala u uslovima koji se ne mogu nazvati regularnim. Imali smo mesece medijskog mraka, imali smo nezabeležen stepen agresije. Većina napada bila je usmerena na mene i moje saradnike. Zabeležen je veliki broj neregularnosti tokom dana, a i posle glasanja. Srbije nije demokratska zemlja niti živimo u demokratskom društvu. Uskoro ćemo dobiti predsednika koji će doći na funkciju na legalan ali ne i legitiman način.

– Sa sigurnošću mogu reći da ja neću biti u drugom krugu. Za nas je glasalo između 200 i 250 hiljada ljudi. Želim da im se zahvalim na podršci. O drugim stvarima imaćemo prilike da razgovaramo u narednim danima i nedeljama. Hvala svim građanima i političkim poartijama i pokretima koji su učestvovali na izborima.

– Novi predsednik će, po svemu sudeći, biti kandidat režima i u meni će imati žestokog protivnika. Ponosan sam na rezultat, s obzirom na sve okolnosti i nepravilnosti na ovim izborima. Dani pred nama nisu laki, ali smo prošli i gore. Nastavljamo da vodimo borbu za bolju Srbiju – rekao je Jeremić.

Happytv.rs
Foto: Facebook/VukJeremic.SRB, Twitter/ rts_vesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter