Izvor:
03.04.2017 u 03:34
0

VUČIĆ PROGLASIO POBEDU: PONOSAN SAM, DOBILI SMO 2,35 MILIONA GLASOVA!

– Na osnovu 80 odto obrađenog uzorka, možemo da kažemo da je Aleksandar VUčić novi predsednilkDva miliona građana Srbije je glasalo za Vučića! – saošteno je upravo u štabu SNS!.

– Poštovani predsedničke Republike Srpske, dame i gospodo, građani Srbije, veoma sam ponosan na činjenicu da smo dobili ogromno poverenje građana Srbije i da smo oko 2,35 miliona glasova dobili! Drugoplasirani je gospodin Janković sa 16 odsto glasova, treći Luka Maksimović, četvrti i peti su Vuk Jeremić i Vojislav Šešelj.

Dobio sam oko 430.000 glasova više nego svi kandidati zajedno. Iskoristiću priliku da se zahvalim svim građanima Srbije, mislim i na bošnjake i Mađare, svuda smo u Tutinu i Sjenici i većinskim mađarskim sredinama dobili oko 70 odsto glasova. Želim posebno da se zahvalim Koceljevi, Doljevcu, Žagubici, svuda je preko 80 odsto glasova za nas, i to je redak primer u savremeno doba. U mestima Blaznik i Sige dobili smo preko 95 odsto glasova. Zahvaljujem se Safetu, to je onaj čovek na čiji su račun pravili štoseve. Čestitam svojim protivkandidatima.Ovo je pobeda za nastavak teškog rada. Ponosan sam što nisam pobedio šovinizmom i populizmom, nego vrednim radom. Želim da se zahvalim predsedniku Nikoliću što je podržavao vladu Srbije u teškim trenucima, što je to činio kada je to malo ko očekivao i kada nije imao računicu da to učini a na njegovom mestu bi mnogi uradili suprotno. Veoma je važno da su građani stavili do znanja da hoće da idu napred brže jače i bolje i da budemo još uspešnij. Buduća vlada će biti formirana u naredna dva meseca i imaće moju podršku. Bio sam najponosniji predsednik vlade. Borio sam se za građane, mnogo smo postigli. Zajedno ćemo postići još bolje rezultate. – rekao je Vučić obraćajući se okupljenim novinarima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter