Izvor:
03.04.2017 u 03:39
0

Vučić: NOVA VLADA ZA DVA MESECA!

– Nova vlada biće formirana za najviše dva meseca. Nastavićemo još jaču borbru protiv korupcije. I reforme. Srbija je jaka, biće još jača, apsolutno stabilna i sigurna. Moramo da verujemo u sebe, da možemo da postižemo dobre rezultate. Da nije pitanje da li će neko da napravi kombinaciju za neku političku stranku, nego šta možemo da uradimo za građane. Završićemo Koridor 10 i Koridor 11, vozovi će nam ići bar dva put brže- Imamo mnogo posla ove godine. Hvala mojim koalicionim partnerima i naravno Srpskoj naprednoj stranci koja je pokazala da može da ostvari rezultate koje niko drugi ne može. I naravno najvažnije, svim građanima Srbije. Sa njima Srbija uvek pobeđuje i bez njihove podrške ništa ne bi mogli da uradimo. Sa velikom nadom predaću se novom poslu, pomagaću vladu svim srcem i nadam se da će građani još više osetiti temelje boljeg i drugačije života. Još jednom, veliko hvala za sve u Srbiji- rekao je Vučić obraćajući se posle proglašenja pobede na predsedničkim izborima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter