Izvor:
03.04.2017 u 08:07
0

MEŠTANI JEDINSTVENI: Celo selo glasalo za Aleksandra Vučića!

U selu Bublica, od 92 izašla glasača, čak 91 glasao je za Aleksandra Vučića, dakle, jedan nije. Meštani ovog sela, kod Žitnog Potoka, na 30 kilometara od Prokuplјa, ovako su na predsedničkim izborima potvrdili da su jedinstveni.

Predsednik ove izborne jedinice Momir Savić kaže da je to bilo očekivano, s obzirom na to da je selo inače jedinstveno.

Do sada nam je ta stranka izlazila u susret, kao i prokupačka lokalna vlast. Samo tokom zime pet puta su čistili sneg. Kako je reč pretežno o staračkom stanovništvu, oni znaju da cene pomoć, te su svi bili jedinstveni. Maltene glasali su javno – kazao je Savić.

On dodaje da je najstariji glasač deda Stanoje Jovanović koji ima devedeset i dve godine i treći je glasao, a najmlađi je osamnaestogodišnji Marko Alimpijević.

Glasovi su prebrojani i u Balinovcu, gde je od 106 izašlih glasača, 100 glasalo za Aleksandra Vučića.

Glasanje je proteklo u najbolјem redu i već nakon zatvaranja biračkog mesta krenuli smo u prebrojavanje – kaže potpredsednik ovog biračkog mesta Petar Mladenović.

Obrađen je i Mikulovac, gde je od 172 meštana sela koji su izašli na izbore, 147 glasalo za Aleksandra Vučića.

Član komisije na ovom biračkom mestu Dragiša Kostić kaže da je glasanje proteklo bez problema, a da je izlaznost odlična.

I u Gornjem Kordincu ubedlјivo je pobedio Aleksandar Vučić. Od 104 izašla glasača, za njega je glasalo 74.

Izvor: Telegraf
Foto: YouTube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter