Izvor:
03.04.2017 u 17:10
0

PUTIN ČESTITAO VUČIĆU: Razvićemo rsuko-srpsko strateško partnerstvo!

Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je Aleksandru Vučiću pobedu na predsedničkim izborima, saopštila je danas pres sužba Kremlja.

Vaša ubedljiva pobeda ukazuje na široku podršku naroda vašim naporima usmerenim na rešavanje hitnih ekonomskih i društvenih zadataka, sa kojima se Srbija suočava, kao i na sprovođenje smislene i uravnotežene spoljne politike, navedeno je u čestitki predsednika Putina, preneo je TAS S.

Putin je, takođe, naveo da je u Rusiji Vučić poznat kao veliki pristalica jačanja prijateljskih odnosa između dveju zemalja.

Predsednik Rusije je istakao da je uveren da će aktivnosti Aleksandra Vučića kao sefa države doprineti daljem razvoju rusko-srpskog strateškog partnerstva za dobrobit oba naroda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter