Izvor:
03.04.2017 u 17:43
0

NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA OVIH IZBORA: Svoj glas dao devojci koju voli! (foto)

U Srbiji su u nedelju održani predsednički izbori, a pored Aleksandra Vučića koji je odneo ubedljivu pobedu, čini se da je prava zvezda bio jedan Beograđanin koji je čak i na glasačkom listiću video inspiraciju za iskazivanje ljubavi prema svojoj lepšoj polovini.

Beograđanin Krle nije imao svog favorita na izborima za novog šefa države, jer je, kako je napisao, glas njegovog srca odavno uzela jedna Majče.

– Ja glasam za vlasnicu mog srca i prvu damu mog života dr Majče, koja je jedini razlog moje sreće i mog bola! Dr Majče, ljubavi moja, volim te više od nebeskog prostranstva – napisao je on.

Njegov glasački listić možda je tako na izborima postao nevažeći, ali je za originalnost svakako zaslužio pobedu i to u prvom krugu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/milutin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter