Izvor:
03.04.2017 u 18:09
0

Reporteri srpskog dnevnog lista preneli atmosferu iz izbornih štabova: VUK SLUŽIO KOKICE, ŠEŠELJ JAGNJETINU, RADULOVIĆA ČEKALI NOVINARI U KAFEU!

ŠtaboviI svih predsedničkih kandidata organizovali su sinoć praćenje rezultata glasanja za šefa države. Osim brojki, simpatizerima, uglednim javnim ličnostima i predstavnicima medija servirani su i razni specijaliteti – od pice do sarmi i pečenja.

Veoma živo, još pre nego što su birališta zvanično zatvorena, bilo je u štabu Aleksandra Vučića. On je u sedište SNS, na Novom Beogradu, došao nešto posle 20 časova, a pola sata kasnije pristigao je i predsednik RS Milorad Dodik. Novinarima se prvi zvanično obratio Nebojša Stefanović, član predsedništva naprednjaka, ali tada nije želeo da iznosi podatke dok uzorak ne bude pouzdaniji.

U prepoznatljivom stilu, kad se naslućivalo da će Vučić trijumfovati već u prvom krugu, u centralu naprednjaka ušao je lider PSS Bogoljub Karić i uziknuo:

Imamo osmeh lep, radost i novog predsednika!

Slavlju koje se iščekivalo, oko 21 sat, pridružili su se i šef socijalista Ivica Dačić i Vučićev sin Danilo a u štabu je bila i ćerka lidera SNS Milica.

Kod lidera Radikala Vojislava Šešelja služila se jagnjetina, a kod Vuka Jeremića služene su kokice.

Prvi govornik u štabu Saše Jankovića, smeštenom u beogradskom kafeu "Dorćol plac", po zatvaranju biračkih mesta bio je akademik Dušan Teodorović:

Jankovićev ukupan budžet za kampanju bio je kao Vučićev za jedan dan. Pokrenuli smo, ipak, novu energiju.

Svog kandidata, kao i lidera DS Dragana Šutanovca nestrpljivo su čekale poznate ličnosti, mahom iz DS, ali se oni nisu pojavili ni do 23 sata. Najveća gužva vladala je oko trenera Dušana Ivkovića, kome su uz rok muziku i kafu društvo pravili Zoran Živković, Dragoljub Mićunović, Aleksandra Jerkov, Borka Pavićević

Izvor: Novosti
Foto: Wikimedia, Arhiva, Instagram/lepabrenaa

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter