Izvor:
05.04.2017 u 13:38
0

Saša Janković se sastao sa saradnicima „Apel 100“: OSNIVA POKRET ILI STRANKU?

Saša Janković sastao se sa saradnicima iz Inicijative "Apel 100" sa kojima je razgovarao o tome na koji način da nastavi svoje političko delovanje, a najviše njih se založilo da to bude kroz osnivanje pokreta ili stranke, javio je "Blic".

Pozivajući se na jednog od učesnika sinoćnjeg sastanka, "Blic" navodi da je razgovarano o tome da se energija koja je iskazana na ovim izborima iskoristi kako bi poentirala na nekim sledećim, a da će se o obliku budućeg delovanja dogovarati na narednim sastancima.

Drugi izvor "Blica" iz Jankovićevog okruženja kaže da je planirano da se saradnja sa Demokratskom strankom nastavi, "ali kao dve razlicite politicke opcije", navodi "Blic".

Izvor: Tanjug
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter