Izvor:
05.04.2017 u 13:29
0

NOVI PREMIJER NEĆE BITI IZ SNS? Evo ko su mogući kandidati!

Novi premijer najverovatnije neće biti iz SNS, piše "Blic" i navodi da su trenutno najizgledniji funkcioneri za tu funkciju lider SPS Ivica Dačić i ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu Ana Brnabić.

List, takođe, dodaje da bi budući premijer na toj funkciji mogao da ostane godinu dana, jer se uz beogradske, mogu očekivati i parlamentarni izbori.

Prema pisanju "Blica", ministri u Vladi najveće šanse bi dali Dačiću ukoliko se Aleksandar Vučić odluči za stranačku ličnost i Ani Brnabić, ako bi izbor bila nestranačka ličnost.

Na pitanje ministrima šta je to što će biti presudno u odabiru premijera oni navode da odabir zavisi od toga da li će se Vučić odlučiti za političku ličnost ili nestrančku i eksperta, da li će težište staviti na promovisanje ekonomije ili nekog drugog segmenta života države.

Ministri navode i da Vlada zna svoje zadatke i ima trasiran put koji je zadao Vučić.

Za naprednjake lider SPS je manje poželjno rešenje od Ane Brnabić koja je, kako piše "Blic", prihvatljiva čak i za one naprednjake koji bi rado videli sebe na premijerskoj poziciji.

Izvor: Arhiva, Wikipedia, novaekonomija.rs, Twitter/InSerbia News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter