Izvor:
05.04.2017 u 16:17
0

Stefanović: NEMA RAZLOGA DA NAM NE IZRUČE HARADINAJA

Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je danas da je Srbija dostavila nadležnom Apelacionom sudu u Kolmaru apsolutno svaki dokaz o optužbama protiv Ramuša Haradinaja za ratne zločine nad Srbima i da ne vidi razlog da Haradinaj ne bude izručen Srbiji.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/haradinaj-vrata.jpg?m=1484230570
-Dostavili smo dokaze za koje mi mislimo da su veoma čvrsti. Ne vidimo razlog da Haradinaj ne bude izručen Srbiji, ali to nije u našim rukama to je u rukama francuskog suda. Narednih dana ćemo imati informaciju šta je to što sud dodatno traži, ako nešto traži – rekao je on.
Stefanović je podsetio da optužbe Srbije protiv Haradinaja nisu političke priride, već su to optužbe za užasne ratne zločine nad Srbima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter