Izvor:
10.04.2017 u 19:47
0

Teolog iz Kanade: GENOCID NAD SRBIMA U HRVATSKOJ KAO NAD INDIJANCIMA, SPREMAM TUŽBU! (VIDEO)

Teolog iz Kanade Kevin Anet izjavio je da će početi da sprema tužbu protiv Hrvatske zbog genocida nad srpskim narodom četrdesetih godina prošlog veka i zbog toga što se genocid ponovio devedesetih godina.

Anet je najavio da će građanima Srbije na raspolaganje staviti njegovu mrežu sudova "ICLCJ", koja je ustanovljena 2010. godine.

On je naglasio da je obrazac genocida nad Srbima isti kao i nad Indijancima i podsetio da je upravo “ICLCJ” sudila za genocid nad Indijancima u Kanadi, što je rezultiralo tim da je Vlada u Otavi u posebnoj Deklaraciji priznala da je izvršila kulturni genocid nad tim narodom.

Kada pogledate genocid bilo gde u svetu prvo što imperija čini jeste da uništi jezik. Kada pokušate da uništite jezik napadate Boga tog naroda. Tako je Kanada napravila da je zločin govoriti jezikom urođenika. Da li se to događalo i u Hrvatskoj – da”, rekao je Anet. On je naglasio da zatim sledi ostalo – prva faza je istrebljenje naroda, a drugi aspekt je sakriti zločin, odnosno pisati istoriju i objaviti je drugačije.

Treće je – uključiti žrtve zločina u novi identitet. Da li vam zvuči poznato?”, upitao je on. Prema njegovim rečima, sa organizacijom suđenja krenuće se od septembra, jer postoje brojni dokumenti i dokazi o događanjima na teritoriji Nezavisne Države Hrvatske tokom Drugog svetskog rata, kao i o događajima devedesetih.

Vi Srbi morate da razmislite i o tužbi protiv NATO-a za bombardovanje 1999. godine, To je bio nečuven varvarizam za koji odgovorni nisu procesuirani”, zaključio je Anet.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube Printscreen/maniitok

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter